Réservation NL - Silver Beach D2
1833
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1833,bridge-core-3.0.6,sp-easy-accordion-enabled,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,,qode-page-loading-effect-enabled,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1501

Boek je verblijf

Het Silver Beach D2 wacht op je

 

Aankomst bij de flat is vanaf 16.00 uur en vertrek uiterlijk om 11.00 uur.

De huurprijs bestaat uit :

– de huurprijs voor de gekozen periode.

– een vast bedrag van 70 euro (95 euro als er een klein huisdier is).

Verbruik van verwarming, water en elektriciteit wordt aan de huurder gefactureerd tegen kostprijs volgens de meterstanden.

De waarborg bedraagt 250 euro en wordt (behalve bij schade) terugbetaald binnen 10 dagen na het einde van het verblijf (na aftrek van de bovenstaande verbruikskosten).

De huurprijs is inclusief :

– voorbereiding van de flat voor en schoonmaak na uw verblijf.

– beddengoed en handdoeken (de bedden zijn opgemaakt bij aankomst).

– Overdekte parkeerplaats aan de voet van de lift.

– twee fietsen voor volwassenen en drie kinderfietsen.

– Toegang tot het zwembad.

– strandbenodigdheden (windschermen, fauteuils, spelletjes, enz.).

De betaling gebeurt als volgt

– een aanbetaling van 50% van de huurprijs is betaalbaar op het moment van reserveren. Hierdoor kan de periode voor u gereserveerd worden. Annulering is alleen mogelijk tot 3 maanden voor het begin van de vakantie. In dat geval wordt de aanbetaling volledig en kosteloos terugbetaald.

– Het saldo, bestaande uit de tweede helft van de huurprijs en de waarborg, moet uiterlijk 14 dagen voor het begin van het verblijf betaald worden.

(Bij boekingen in de laatste twee weken voor de vakantie wordt de betaling dus in één keer voldaan).

Verhuur is alleen mogelijk voor minimaal 3 nachten. Tijdens de vakantie is verhuur alleen mogelijk voor een hele week van zaterdag tot zaterdag. Huurprijzen worden hier getoond.

Mocht u nog vragen hebben, aarzel niet om contact op te nemen met de eigenaresse : contact.

Als u geïnteresseerd bent, laat haar dan weten welke periode(s) voor u geschikt zijn : beschikbaarheidsaanvraag. Als deze periode of een van deze periodes beschikbaar is, stuurt de eigenares u per e-mail een vrijblijvend contractvoorstel. Als u akkoord gaat, stuurt u het ondertekend naar haar terug en wordt de periode 72 uur voor u geblokkeerd, de tijd die nodig is om de overschrijving van de aanbetaling te ontvangen (of het hele bedrag in geval van last-minute boekingen).

Boekingen kunnen ook worden gemaakt via

boeken via Booking.com

boeken via TripAdvisor